Jaarverslag 2012/2013

Jaarverslag 2012-2013

 

Samenstelling bestuur en leden

Het bestuur bestond uit de volgende leden:

Voorzitter:                     Johan de Bruyn

Secretaris:                    Eelkje Valk

Penningmeester:           Marieke de Jong

Lid:                              Jacqueline Metz

Lid:                              Frank Beijaard

 

Na de Amelander herfstvakantie zijn de trainingen weer begonnen.

 

Tijdens seizoen 2012/2013  telde de sportclub de volgende leden:

Gymnastiek:     31 leden           (1 minder als vorig seizoen)

Badminton:       21 leden           (5 meer als vorig seizoen)

Volleybal:         41 volw.leden    (2 meer als vorig seizoen)

68 jeugdleden    (28 minder als vorig seizoen)

 

Totaal:              161 leden          dat zijn 22 minder als het vorig seizoen.

 

Gymnastiek

Zoals al jaren het geval is, heeft Hannie Brouwer ook dit seizoen weer de gymnastieklessen voor de volwassenen/senioren verzorgd. Dit is naar volle tevredenheid verlopen.

 

Badminton

De badminton training wordt al vele jaren geleid door Joop de Haan. Ook dit jaar zijn er weer toernooitjes gehouden in samenwerking met Amelandia.

 

Volleybal

De trainingen van de seniorengroep op dinsdagavond zijn verzorgd door Johan en Els.

 

Bij de jeugd zijn de trainingen verzorgd door Annet Kienstra, Joop Beijaard, Marieke de Jong, Johan de Bruyn, Els Brouwer en Frank Beijaard. Daarbij hadden ze hulp van enkele jeugdleden. Door de jeugdtrainers zijn er weer een aantal toernooitjes gehouden.

Op 9 april was er een toernooi om het volleybalseizoen van de jeugd af te sluiten

 

Competitie

Er is afgelopen jaar weer een gezamenlijke competitie met Amelandia gehouden. De organisatie was in handen van Els Brouwer. De contactpersoon van Amelandia was Yourie IJnsen. Er deden 10 teams mee, 7 teams van onze vereniging en 3 van Amelandia. Wif’s Left Over werd voor de 3e achtereenvolgende keer kampioen.

 

Bekervolleybal

Op zaterdag 9 februari zijn de bekerwedstrijden in Hollum gespeeld. In de finale waren de Allstars te sterk voor Wif. Ze hadden de hele avond al met goed spel alle wedstrijden gewonnen en wonnen nu ook ongeslagen de finale en daarmee de Ameland beker. In de “kleine” finale won Tiem Alfa en de Baardman van AD waardoor ze derde werden. Na afloop was er prijsuitreiking in de kantine.

 

 

Stratenvolleybal

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2013 is het 18e stratenvolleybaltoernooi gehouden in de sporthal in Nes. Het stratenvolleybaltoernooi 2013 is gewonnen door het team van de Duinkonijnen. Het was weer een prachtig en succcesvol evenement.

Strandvolleybal

Zondag 21 juli is het jaarlijkse strandvolleybaltoernooi georganiseerd. Het team van Els Brouwer, Monique Brouwer, Frank Beijaard en Frank de Bruyn werd kampioen

Kantinecommissie

De kantinecommissie heeft afgelopen jaar weer naar tevredenheid alle kantinezaken behartigd. De leden van de kantinecommissie zijn Johan de Bruyn, Jacqueline Metz, Gerda Spoelstra en Frank Beijaard.

 

Vrijwilligersavond

Door het bestuur is weer een vrijwilligersavond georganiseerd, dit keer bij Ameland Adventure. Daar stond strandzeilen en boogschieten op het programma. Na afloop konden de prestaties worden nabesproken in de kantine alias “Beachclub”, onder het genot van een drankje en heerlijke pizza’s.

Geef een reactie