volleybal competitie

Beste volleyballers,

Vorige week is de deadline verlopen voor de opgave van volleybalteams voor de competitie. Wij kunnen melden dat er zes teams zijn die het voor elkaar gekregen hebben om weer een team op de been te brengen, waaronder een damesteam. Er zijn helaas twee teams die vorig jaar nog meestreden waarbij dit niet gelukt is. Wij als competitieleiding hebben hier afgelopen weekend over gesproken en gebrainstormd. We hebben besloten dat we de competitie eerst starten met deze zes ploegen. Zij spelen een halve competitie tegen elkaar. Vanaf 1 januari kunnen nieuwe teams zich alsnog aanmelden en deze zullen opgenomen worden in het programma van de tweede helft van de competitie.

Verder willen we meer avonden organiseren waar alleen dames tegen dames spelen en heren tegen heren. Voor deze avonden hoef je niet een ploeg aan te melden, maar je kunt je opgeven als individu. Deze avonden hebben vorig jaar tot veel positieve reacties geleid.

Ook de jeugd van de B.W.S. zijn we niet vergeten. Op competitieavonden kunnen jeugdspelers zich aanmelden voor een partij volleybal tegen leeftijdsgenoten. Zij worden op de speelavond zelf ingedeeld en spelen, afhankelijk van het aantal opgaven, 1 of 2 wedstrijdjes tegen elkaar.

Wij zijn altijd bereid te luisteren naar idee├źn om het volleybal op Ameland te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet,

De competitieleiding

Els Brouwer

Marloes Rijpstra

Geef een reactie